Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

6 orsaker till att välja Abekatten som din leverantör

25 års erfarenhet

Abekatten har 25 års erfarenhet inom design och konstruktion av klätterväggar. Vi kan därför själva lösa de mest komplexa uppgifter – i nära samarbete med alla parter. Allt från beställaren till arkitekter, entreprenörer och slutanvändare.

Nordens största producent

Genom åren har vi utfört fler än 200 klätterinstallationer. Det ger en säkerhet för kompetent projektstyrning – oavsett om det handlar om 12 m2 eller 500 m2.

Dansk design – nära kunden

Väggarna designas av våra erfarna och kunniga designers och tillverkas i Danmark. Våra designers kunskap om Nordens väder och klimat gör oss till en mycket smidig samarbetspartner – Vi är inte rädda för att justera eller ändra i projektet under projektets gång. Om det finns ett behov av att göra det kan vi designa och installera unika klätterinstallationer på mycket kort tid.

Nära dialog – brett sortiment

Oavsett om det handlar om klätterredskap, klätterväggar, en skulptur eller något annat, vi anpassar installationen efter era idéer och behov. Kunderna ger oss ros för kreativitet när vi omsätter deras idéer till verklighet – dessutom försöker vi alltid att tillföra något utöver det som förväntas.

Hög säkerhet och kvalitet

Abekattens insikt gällande aktuell lagstiftning säkerställer att design och montering av klätter- och lekinstallationer alltid uppfyller de allra högsta säkerhetsstandarder. Vi testar alla installationer innan leverans och erbjuder avtal om efterservice. Vi står för kvalitet och säkerhet hela vägen.

Kompetent rådgivning

Vår kompetenta rådgivning om varje aspekt av klätterinstallationen bygger på vår enastående marknadsposition – skapad av en erfaren och entusiastisk stab av medarbetare. Oavsett var ni befinner er i processen kan vi hjälpa er med förtydliganden, visualisering, byggrådgivning och säkerhet.

Referenser 

  Acceptera cookies

  www.abekatten.se använder cookies inkluderar att sammanställa statistik om användningen av webbplatsen

  Abekatten.se

   
   Telefon

  +46 910 15980

     
   
  E-post

  info-abekatten@abekatten.dk

     
   
  Adress

  Plastvägen 6
  SE-931 42 Skellefteå

   

  Copyright Abekatten Klätterväggar 2015