Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Om oss

Vilka är vi?

Abekatten Klätterväggar har i mer än 20 år fokuserat på att designa och producera klätterväggar. Vårt team i Sverige består av:

Kenneth Marklund

Har klättrat i mer än 25 år, både inom och utomhus. Tävlingsklättrade aktivt på 90-talet och representerade Svenska Landslaget vid ett antal tillfällen. Har klättrat grad 8b utomhus på klippa. Driver sedan 2003 företaget Ergo Holds tillsammans med Håkan Eklund. Kenneth brinner för att utveckla klättringen i Sverige och Norden och är stolt över att få ingå i team Abekatten.

Håkan Eklund

Håkan har klättrat i drygt 25 år och är även utbildad domare för klättertävlingar. Han ser att samarbetet med Abekatten ApS kommer att bidra till att fler människor kommer att få uppleva glädjen och spänningen som klättring ger och att de får vara med om allt det klättringen gett honom under åren. Kenneth och Håkan har varit länge i klätterbranschen och genom sitt företag också byggt klätterväggar i många år. De tror att genom sin erfarenhet kommer att bidra till Abekatten ApS och dess ambition att bli en ledande aktör inom klättring i Norden.

Försäljningskontor:

Plastvägen 6
931 42 Skellefteå
Sverige
+46 910 15980

Produktion:

Korshøjvej 2
8600 Silkeborg
Danmark
+45 7020 0455


Virklund Sport A/S


I april 2015 tog Virklund Sport A/S över Abekatten Klätterväggar. Uppköpet har varit på gång under en längre tid och något som bägge parter har sett fram emot att kunna förverkliga.

Virklund Sport A/S är Danmarks ledande leverantör av idrottsprojekt. Virklund Sport erbjuder totallösningar till idrottshallar, gymnastiksalar och multihallar med ett brett sortiment av lösningar inom sportgolv, hoppgropar, läktare, mellanväggar, omklädningsrum, multibanor, squashbanor, konstgräs, fallskyddsunderlag, idrottsredskap, bommar, ribbor och klätterväggar. Virklund Sport har sedan 1956 fungerat som idrottslivets stabila och kreativa sparringpartner med professionell rådgivning och ett stort team av erfarna servicemontörer.

www.virklund-sport.dk

 

Acceptera cookies

www.abekatten.se använder cookies inkluderar att sammanställa statistik om användningen av webbplatsen

Abekatten.se

 
 Telefon

+46 910 15980

   
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

   
 
Adress

Plastvägen 6
SE-931 42 Skellefteå

 

Copyright Abekatten Klätterväggar 2015