Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klätterväggar Boulder Klättervägg

Boulder Klättervägg


boulderväggar - abekatten.se

Om ni vill lägga fokus på rörelse, motorik och teknik utan behov av den reptekniska delen av klättringen så är en bouldervägg ett perfekt alternativ. Denna typ av klättring kallas för bouldering. Här vill klättraren inte vara beroende av rep, sele eller annan säkerhetsutrustning, och här kan man, utan några förkunskaper börja utforska klättring. Den enda utrustning som används till den här typen av klättring, förutom skor och kritpåsar, är ett fallskyddsunderlag.

Boulderväggar är normalt 3–4,5 m höga. Klättringen kan vara utmanande, och eftersom säkerheten säkerställs med ett godkänt fallskyddsunderlag kan man snabbt och enkelt komma igång med klättringen. Utmaningen i denna typ av klättring ligger i att man är tvungen att tänka både tredimensionellt och utanför ramarna, vilket hjälper till att öka kreativiteten och klättrarens problemlösningsförmåga.  En bouldervägg fungerar därför också bra för olika typer av teambuilding.

Våra boulderväggar kan således designas så att alla – oavsett ålder och nivå – kan få spännande och varierade utmaningar. Boulderväggarna kan uppföras både inom- och utomhus. De kan tillverkas med alla klätterytor, eller med kombinationer av dessa. Se även våra referenser för klätterväggar och boulderväggar.

Boulderväggar kan byggas i enlighet med dansk och europeisk standard för klätterväggar: DS/EN 12572-2Acceptera cookies

www.abekatten.se använder cookies inkluderar att sammanställa statistik om användningen av webbplatsen

Abekatten.se

 
 Telefon

+46 910 15980

   
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

   
 
Adress

Plastvägen 6
SE-931 42 Skellefteå

 

Copyright Abekatten Klätterväggar 2015