Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Finish

Den största delen av våra klätterväggar och anläggningar är producerade av träfaner. När det gäller träfaner har vi tre nivåer av finish. Nedanför kan du läsa om skillnaderna på de olika nivåerna och kanske hitta den finish som du behöver.

Klätterfinish

Klätterfinish är vår standardmetod. Här är alla träkanter avrundade. På det sättet är det möjligt att uppnå en både funktionell och effektiv plattform för den färdiga väggen. 

För oss är det viktigt att kvaliteten är i topp på den färdiga produkten vilket innebär att vi har en tolerans på högst 3 mm mellan intilliggande skarvar.

Möbelfinish

Möbelfinish är vår specialfinish. Den används när utseendet ska vara det allra bästa. Det kan antingen vara på en bouldervägg där möjligheten att vila i skarvarna helt ska elimineras, eller på olika möbel- och inredningsinstallationer.

Här är toleransen mellan intilliggande skarvar högst 1,5 mm, och med den "krackelerade" kanten blir det ett väldigt fint utseende.

Skruvfria skarvar

När det gäller möbler och inredningsinstallationer är det dessutom möjligt att arbeta med skruvfria skarvar. Dessa skarvar är inte lika starka, men till exempelvis en reception så ser det riktigt bra ut.

Se exempel på alla våra sorter här

Inspiration

 
 

Acceptera cookies

www.abekatten.se använder cookies inkluderar att sammanställa statistik om användningen av webbplatsen

Abekatten.se

 
 Telefon

+46 910 15980

   
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

   
 
Adress

Plastvägen 6
SE-931 42 Skellefteå

 

Copyright Abekatten Klätterväggar 2015