Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klätterväggar klättertorn

klättertorn


Letar ni efter en klättervägg men inte har en befintlig vägg som den kan monteras mot? Då kan ett klättertorn vara lösningen för er. Abekatten har under de senaste 15 åren levererat klättertorn till det danska friluftslivet. Vi har levererat till allt från skolor, ungdomsskolor, fritidsklubbar, scouter, klätterklubbar, team building och till militära ändamål.

Det finns många möjliga sätt att använda klättertorn på, men det de alla har gemensamt är den sociala aspekten. Ett klättertorn samlar människor och stärker de sociala banden mellan dem, oavsett om det används av familj, skola eller arbetsplats.

Alla våra klättertorn uppfyller dansk och europeisk standard för klätterväggar: DS/EN 12572-1. Alla material är utvalda för att hålla i det nordiska klimatet, vilket gör att du garanterat får en hållbar kvalitetsprodukt. Abekattens klättertorn är uppbyggda runt en trekant. De enskilda sidorna väljs efter önskemål och behov.

Våra designers hjälper gärna till med utformningen av klättertornet så att det passar till de lokala förutsättningarna – eller hjälper till med att uppnå optimala möjligheter för en specifik användargrupp.

 


Acceptera cookies

www.abekatten.se använder cookies inkluderar att sammanställa statistik om användningen av webbplatsen

Abekatten.se

 
 Telefon

+46 910 15980

   
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

   
 
Adress

Plastvägen 6
SE-931 42 Skellefteå

 

Copyright Abekatten Klätterväggar 2015