Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klätterväggar Motorik

Motorik


Multifunktionella idrottshallar är ideala för en bred målgrupp där fokus ligger på motorisk utveckling och fysisk utveckling. Denna typ av idrottsanläggning är därför vanlig bland skolor och idrottshallar där den bjuder på spännande aktiviteter för olika idrotts- och träningsformer. Det är också en möjlighet att utnyttja tomt utrymme i hallarna till t.ex. uppvärmning, styrketräning eller avslappning.

Multifunktionella gymnastikhallar kan inrättas på många olika sätt i förhållande till rummets form och användarnas behov. Det mest väsentliga i beslutsprocessen är att förhålla sig efter och besluta sig utifrån vad multirummet ska bidra med. I denna process ska man se till att få korrekt rådgivning så att man kommer fram till en spännande lösning som utnyttjas maximalt.

Man ska fokusera på:
•    Motorisk utveckling
•    Användarnas ålder och fysiska förmåga
•    Socialt samspel
•    Utmaning, rörelse och motivation

Detta har vi stor erfarenhet av, och vi har redan skapat flera olika lösningar i multirum – kombinationen av traditionell, ny och specialdesignad idrottsutrustning gör det möjligt att klättra och krypa, hoppa och löpa, springa och skutta, oavsett ålder...

Kontakta oss för en dialog och ytterligare information om just era möjligheter.

 

 


Acceptera cookies

www.abekatten.se använder cookies inkluderar att sammanställa statistik om användningen av webbplatsen

Abekatten.se

 
 Telefon

+46 910 15980

   
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

   
 
Adress

Plastvägen 6
SE-931 42 Skellefteå

 

Copyright Abekatten Klätterväggar 2015