Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klätterväggar Simhall Klättervägg

Simhall Klättervägg


Exempel på Klättervägg simhall

Har ni en simhall eller ett friluftsbad där det skulle vara perfekt med en alternativ aktivitet där barn och unga kan få motion i vattnet? Då är en simhallsvägg helt klart en möjlighet. De senaste 15 åren har det varit mycket populärt bland klättrare att hitta överhängande kustklippor upp till 30-35 m höjd, för att därefter "bestiga" dem utan rep och med bara vattnet som fallskyddsunderlag – detta kallas för Deep Water Climbing.

Våra simhallsväggar byggs dock inte riktigt så extremt. Våra Deep Water simhallsväggar är upp till 6 m höga och monteras vid bassängkanten. Badgästerna kan klättra upp på väggen och därefter hoppa ner i vattnet igen.

Klätterväggen i simhallen erbjuder gästerna en spännande aktivitet då kombinationen av höjd och vatten lockar många. Samtidigt öppnar klätterväggen upp för nya lekar och tävlingar för de gäster som vill ha en utmaning under besöket i simhallen. Deep Water klätterväggar levereras i olika varianter: Stationär, fällbar och som lyft/sänk. Väggarna är konstruerade i material som motstår en simhallsmiljö och i enlighet med DS/EN 12572-2.

Väggarna är utformade så att alla åldrar kan hitta varierande och lämpliga utmaningar.

 


Acceptera cookies

www.abekatten.se använder cookies inkluderar att sammanställa statistik om användningen av webbplatsen

Abekatten.se

 
 Telefon

+46 910 15980

   
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

   
 
Adress

Plastvägen 6
SE-931 42 Skellefteå

 

Copyright Abekatten Klätterväggar 2015